Đoković i još petoro Srba na terenu prvog dana US Opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i još petoro Srba na terenu prvog dana US Opena

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odbranu titule na US Openu počinje u ponedeljak uveče po srednjoevropskom vremenu, saopštili su organizatori u Njujorku.

Đoković će na teren protiv Španca Roberta Karbaljesa Baena izaći oko 20 sati, nakon prvog meča na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Artur Eš" u kome se sastaju Kazahstanka Zarina Dijas i Australijanka Ešli Barti.

Na teren će još petoro Srba, Janko Tipsarević i Dušan Lajović od 17 sati igraju protiv Denisa Kudle i Stiva Darsisa, Ivana Jorović protiv Ige Svjontek iz Poljske, ne pre 18.30, dok će se Laslo Đere i Miomir Kecmanović u srpskom derbiju sastati oko 20 sati.

US Open se igra za ukupni nagradni fond od 42.860.000 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković i još petoro Srba na terenu prvog dana US Opena

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Avg.2019

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković odbranu titule na US Openu počinje u ponedjeljak uveče po srednjoevropskom vremenu, saopštili su organizatori u Njujorku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.