Djoković i Federer u polufinalu Australijan opena u četvrtak u 9.30

Izvor: Beta, 29.Jan.2020, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković i Federer u polufinalu Australijan opena u četvrtak u 9.30

Srpski teniser Novak Djoković i Švajcarac Rodžer Federer igraće u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu u četvrtak od 9.30.Branilac titule Djoković i Federer igraju meč u noćnom terminu po lokalnom vremenu u Melburnu, a od 9.30 po srednjeevropskom i to će biti njihov 50. duel. Srpski teniser do sada je pobedio 26 puta.On je u 16 mečeva na grend slem turnirima 10 puta pobedio Federera, od kojih tri puta u četiri meča na Australijan openu.Djoković je do sada osvojio osam titula u Melburnu, po čemu je rekorder, dok Federer ima šest trofeja na prvom grend slem turniru u sezoni.Djoković do sada nikada nije izgubio u polufinalu Australijan opena.U četvrtak su na programu i oba polufinala u konkurenciji teniserki. Prve će na teren Australijanka Ešli Barti i Amerikanka Sofija Kenin, a posle njih igraju Rumunka Simona Halep i Španjolka Garbinje Mugurusa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JUTARNJA TENISKA POSLASTICA: Evo u koje vreme Đoković i Federer odmeravaju snage u polufinalu Australijan opena

Izvor: Kurir, 29.Jan.2020

Srpski teniser Novak đoković i Švajcarac Rodžer Federer igraće u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu u četvrtak od 9.30.

Nastavak na Kurir...

Poznat termin Novaka i Federera

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020

Teniski klasik počinje sutra...Sutra ćemo saznati prvog finalistu Australijan opena u muškom singlu...Rodžer Federer i Novak Đoković će igrati na "Rod Lejver" areni po 50. put, a u pobedama vodi srpski teniser sa 26:23...Rodžer nema pobedu nad Novakom na gren slem turnirima još od 2012. godine,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.