Da kažem nešto o duelu sa Rodžerom? Pa, reci ti meni!

Izvor: B92, 28.Jan.2020, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da kažem nešto o duelu sa Rodžerom? Pa, reci ti meni!"

Novak Đoković i Rodžer Federer će u polufinalu Australijan opena odigrati svoj 50. duel.

Švajcarac je prvi stigao do karte za meč koji će odlučiti finalistu, pošto je savladao Tenisa Sandgrena u spektakularnom duelu, dok je zatim srpski igrač prilično rutinski savladao Miloša Raonića.

Posle duela sa Kanađaninom Đoković je od Džoa Mekinroa dobio zadatak da kaže nešto o predstojećem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meču.

"Reci ti meni... Imam veliko poštovanje za Rodžera zbog svega što je uradio za sport. On je jedan od najvećih svih vremena, jedan od dvojice mojih najvećih rivala. Toliko puta sam pominjao, reći ću i sada, uvek se radujem mečevima protiv Federera i Rafaela Nadala", naveo je Đoković.

Federer je bio na ivici provalije u četvrtfinalu, ali je uspeo da spasi čak sedam meč lopti protivnika.

"Nadam se da ću doći u priliku da iskoristim jednu. Rodžer je neverovatan, nije prvi put da je uradio tako nešto... Neka bolji pobedi", zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Postao sam ovakav igrač zbog mečeva sa Rodžerom i Rafom

Izvor: RTS, 28.Jan.2020

Đoković će se za plasman u finale Australijan opena boriti protiv Rodžera Federera, a srpski teniser rekao je da su ga upravo dueli protiv Švajcarca, kao i Rafaela Nadala, učinili igračem kakav je danas. . Novak je savladao...

Nastavak na RTS...

Đoković: Rodžer je Rodžer, nisam dominantan protiv njega

Izvor: RTS, 28.Jan.2020

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da će sa oprezom ući u predstojeći meč sa Rodžerom Federerom. Đoković i Federer sastaće se u polufinalu Australijan opena, nakon što je Srbin pobedio Miloša Raonića, a Švajcarac bio bolji od Tenisa Sandgrena. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.