Izvor: B92, 08.Jun.2023, 19:55

Đoković i Alkaras na večeri FOTO

Srpski teniser Novak Đoković i Španac Karlos Alkaras imali su zajedničku večeru u sredu uveče, dva dana pred njihov polufinalni okršaj na Rolan Garosu.

Njih dvojica su večerali u restoranu “Sijena”, na oduševljenje svih prisutnih, a to su ovekovečili fotografi agencije “Profimedia”.

Đoković i Alkaras su stigli i otišli odvojeno, a ljudi koji su su se našli tu nisu propustili šansu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slikaju ili dobiju autograme od dvojice najboljih tenisera sveta.

Iako je izvesno da je večera protekla u prijateljskoj atmosferi, u petak će biti potpuno drugačije jer će ulog biti mesto u finalu drugog Gren slema sezone. Susret između Đokovića i Alkarasa na programu je od 14.45.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.