Izvor: Pančevac-online.com, 07.Jun.2023, 21:48

MOJU OSTAVKU IMATE NA STOLU Brnabić: Ponosna sam na ono što smo uradili i što sam jedan od najbližih saradnika Aleksandra Vučića!

Premijerka Ana Brnabić, u večerašnjem zajedničnom obraćanju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ponudila je ostavku na mesto predsednice Vlade. – Kao predsednica Vlade Republike Srbije u svakom trenutku sam spremna da podnesem ostavku na poziciju predsednice Vlade RS. Najveća mi je čast i sreća da sam imala priliku da radim za svoju zemlju i da […] The post MOJU OSTAVKU IMATE NA STOLU Brnabić: Ponosna sam na ono što smo uradili i što sam jedan od najbližih saradnika Aleksandra Vučića! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.