Djoković bolji od Puja za polufinale Sinsinatija

Izvor: Beta, 17.Avg.2019, 05:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković bolji od Puja za polufinale Sinsinatija

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u polufinale mastersa u Sinsinatiju, pošto je u noći izmedju petka i subote pobedio Francuza Luku Puja sa 7:6, 6:1.Djoković će za plasman u finale igrati protiv Rusa Danila Medveda, koji je u četvrtfinalu bio bolji od zemljaka Andreja Rubljova u dva seta, 6:2, 6:3.Srpski i francuski teniser odigrali su dva potpuno drugačija seta. U prvom su bili sigurni na svoj servis i osim brejk prilike za Djokovića u prvom gemu nije bilo drugih, pa je taj deo igre rešen u taj-brejku koji je dobio prvi teniser sveta sa 7:2.Djoković je na početku drugog seta poveo sa 3:0, iako je u trećem gemu imao problema na svoj servis pošto je napravio tri duple greške. Branilac titule u Sinsinatiju je pri vodjstvu 4:1 zatražio pomoć lekara, ali je nakon kraće masaže nastavio meč i bez problema osvojio naredna dva gema. U drugom polufinalu sastaće se Francuz Rišar Gaske i Belgijanac David Gofan.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ U POLUFINALU SINSINATIJA: Novak bolji od Puja, sledi Medvedev

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2019

U polufinalu Srbin će se sastati sa Danilom Medvedevim, koji je eliminisao Andreja Rubljova Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Sinsinatiju, pošto je savladao Francuza Lukasa Puja sa 2:0 (7:6, 6:1).Najbolji svetski teniser brani titulu osvojenu prošle...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.