Đoković bolji od Ćorića za četvrtfinale Beča

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2020, 21:38

Đoković bolji od Ćorića za četvrtfinale Beča

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Beču, pošto je danas pobedio Hrvata Bornu Ćorića sa 7:6, 6:3.

Meč prvog tenisera sveta i 24. na ATP listi trajao je dva sata i sedam minuta. Bio je ovo četvrti duel Đokovića i Ćorića i četvrta pobeda srpskog tenisera.

Obojica tenisera bila su sigurna na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << svoj servis sve do devetog gema kada je Ćorić propustio dve, a potom u 11. gemu još jednu brejk loptu. Za razliku od Ćorića, Đoković u prvom setu nije imao niti jednu brejk priliku, pa je taj deo igre rešen u taj-brejku.

Hrvatski teniser je u taj-brejku imao četiri set lopte, ali je Đoković uspeo da ih spasi i da iskoristi svoju treću priliku da povede sa 1:0.

Prvu brejk priliku u meču Đoković je imao u trećem gemu drugog seta i odmah je iskoristio, a pobedu je potvrdio novim brejkom u devetom gemu.

Đoković će se za plasman u polufinale boriti protiv pobednika meča Hubert Hurkač - Lorenco Sonego.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.