Đoković bez titule u Londonu, Zverev bolji u dva seta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković bez titule u Londonu, Zverev bolji u dva seta

Prvi teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da sezonu okonča s trofejom, pošto je poražen u finalu Završnog mastersa u Londonu od Aleksandera Zvereva sa 6:4, 6:3.

Đoković je do finala došao bez izgubljenog seta i sa ubedljivom pobedom protiv Zvereva u grupi sa 6:4, 6:1, ali se Nemac revanširao i osvojio četvrti Masters u karijeri.

Ujedno, srpski as drugi turnir iz serije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 1.000 u nizu gubi u finalu, nakon što ga je pobedio i Rus Karen Hačanov u Parizu.

Đoković je odigrao najlošiji meč na turniru i od početka se videlo da nema dovoljno snage da se suprotstavi mladom nemačkom teniseru, koji je ostvario najveći uspeh u karijeri.

Zverev je postao najmlađi teniser koji je osvojio Masters kup od Đokovićevog uspeha 2008. godine, a prvi je Nemac kojem je to pošlo od ruke od Borisa Bekera 1995.

Novak je finale završio sa samo sedam direktno osvojenih poena, uz 22 neiznuđene greške, a u deset svojih servis gemova izgubio je čak 24 poena.

Podsećanja radi, protiv Marina Čilića je izgubio samo pet, a juče u polufinalu protiv Kevina Andersona sedam poena na svoj servis.

Plasmanom u finale Đoković je osvojio 1.000 poena, čime je učvrstio lidersku poziciju sa 1.565 poena više od Rafaela Nadala.

Masters u Londonu igrao se za nagradni fond od 8,5 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   London,   Tenis,   Federer

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đoković igra i za 15:0 protiv Top 10 od Vimbldona

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2018

U finalu završnog godišnjeg turnira u londonskoj dvorani "O2" naš as, najbolji teniser sveta, sastaje se još jednom s Nemcem Zverevom, petoplasiranim na svetskoj listi (19 časova)...Po trofejima sa finalnog takmičenja sezone (od 1970) Novak Đoković je na deobi drugog mesta s Amerikancem Pitom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.