Đoković bez finala u Londonu

Izvor: Danas, 21.Nov.2020, 19:44

Đoković bez finala u Londonu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale završnog godišnjeg ATP turnira u Londonu, pošto je danas u polufinalu izgubio od Austrijanca Dominika Tima posle velike borbe u tri seta, sa 7:5, 6:7 (9:11), 7:6 (7:5).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   London,   Tenis

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE ZNAM DA LI MI SE OVO IKADA DESILO: Đoković Posle meca u kome je Tim uradio OVO

Izvor: Kurir, 21.Nov.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poražen je posle velike borbe i tri gotovo izjednačena seta od Austrijanca Dominika Tima 5:7, 7:6, 6:7 u polufinalu Završnog mastersa u Londonu.

Nastavak na Kurir...

HTEO JE DA PUKNE OD MUKE: Pogledajte REAKCIJU Vajde posle Novakove eliminacije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 12:44

Slovak nije krio emociju...Nije uspeo Novak Đoković da se plasira u finale Završnog mastersa. Srpski as zaustavljen je od trećeg reketa sveta Dominika Tima, čime je izgubio šansu da izjednači rekord Rodžera Federera po broju titula u ATP finalima...I pored rane eliminacije, Đoković će godinu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.