Đoković: Veoma sam uzbuđen zbog povratka na teren

Izvor: NaDlanu.com, 17.Apr.2013, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Veoma sam uzbuđen zbog povratka na teren

Najbolji svetski teniser Novak Đoković rekao je danas da se raduje što će u sredu, posle nedelju dana oporavka od povrede zgloba, izaći na teren na turniru masters serije u Monte Karlu.

"Hvala mnogo svima na podršci prethodnih nedelja i što ste uz mene. Imam dobre vesti, igraću u Monte Karlu i sutra je moj prvi meč. Veoma sam uzbuđen, jer sam u poslednjih šest, sedam dana uradio sve što je u mojoj moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << se oporavim od povrede. Zglob je u dovoljno dobrom stanju da igram i nadam se pobedi", istakao je Đoković u video poruci objavljenoj na društvenoj mreži Tviter. On je pre devet dana povredio zglob na meču sa Semom Kverijem u četvrtfinalnom duelu Dejvis kupa između SAD i Srbije. Đokovićev prvi protivnik u Monte Karlu biće ruski teniser Mihail Južnji u meču drugog kola. Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2,7 miliona evra.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Kjelini propušta derbi sa Milanom?

Izvor: B92, 17.Apr.2013

Odbrambeni fudbaler Juventusa Đorđo Kijelini nada se da će se oporaviti od povrede za nedeljni meč sa Milanom...Kijelini je zbog povrede skočnog zgloba propustio utakmicu sa Lacijom, koju je 'Stara dama' dobila sa 2:0..."Osećam se bolje. Nadam se da ću biti na raspolaganju treneru za utakmicu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.