Izvor: RTS, 13.Jun.2021, 19:50

Đoković: Ovo je ostvarenje snova

Posle osvajanja druge titule na Rolan Garosu, a 19. grend slem u karijeri. Novak Đoković je istakao da je to ostvarenje jednog od njegovih snova.
Najbolji srpski teniser i svetski broj jedan Novak Đoković posle velike borbe tokom pet setova i velikog preokreta savladao je Grka Stefanosa Cicipasa u finalu Rolan Garosa sa 3:2 (6:7, 2:6, 6:2, 6:2 i 6:4), a posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meča se svima zahvalio i istakao da nije ni malo bilo lako doći do ovog trijumfa.

"Hvala svima što ste bili prisutni. Atmosfera je bila vrlo naelektrisana... Zahvaljujem se svima, porodici, trenetu, mom timu i svima vama koji ste bili uz mene. Nivo tenisa je bio izuzetno zahtevan i mentalno veoma težak. Posebno je ritam bio opterećujući sa dva vrlo teška meča u samo tri dana. Ovo je pravo ostvarenje sna. Hvala Svima", rekao je Đoković po osvajanju titule u Parizu.
Đokoviću su pehar uručile legende tenisa i osvajači trofeja Na Rolan Garosu Džim Kurujer i Bjorn Borg, a istaknuto je da je srpski teniser odigrao više od osam sati tenisa sa dvojicom vrhunskih tenisera i na kraju iz duela izašao kao pobednik.
 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković za RTS: Kada čovek juri istoriju, pritisak je privilegija, obećavam da ćemo slaviti

Izvor: RTS, 13.Jun.2021

Posle osvajanja druge titule na Rolan Garosu, Novak Đoković je specijalno za RTS prokomentarisao protekle mečeve i samo finale, koje je bilo vrlo specifično jer je najbolji teniser sveta do titule došao priredivši novi rezultatski preokret. . Najbolji teniser Srbije...

Nastavak na RTS...

Preokret, bajka, drugi Rolan Garos u Noletovim rukama i istorija!

Izvor: Vostok.rs, 14.Jun.2021, 08:09

Kada je ovaj čovek u pitanju, istorija se piše iz nedelje u nedelju. Nova stranica ispisana je danas! Novak je u finalu Rolan Garosa posle još jednog nestvarnog preokreta savladao Grka Stefanosa Cicipasa (5) rezultatom 3:2, po setovima 6:7 (6:8), 2:6, 6:3, 6:2, 6:4 i došao do druge titule u...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.