Đoković: Očigledno je da sam zreliji kao igrač

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Očigledno je da sam zreliji kao igrač

Najbolji srpski igrač Novak Đoković je zadovoljan igrom koju je prikazao u današnjoj pobedi protiv Argentinca Leonarda Majera u drugom kolu Australijan Opena.
(FOTO: AP)
Đoković je pet puta oduzeo servis Argentincu, koji s druge strane nije uspeo da napravi ni jedan brejk.
Odlično sam ušao u meč. Zadovoljan sam što sam malo vremena proveo na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – rekao je Srbin.
On je naglasio da je potpuno pripremljen za australijsku vrućinu:
Fizički sam potpuno spreman. Očigledno je da sam zreliji kao igrač, naučio sam mnogo toga u životu, jednostavno sam se razvio i jači sam na fizičkom i mentalnom planu.
On je dodao da je u odnosu na 2009, kada je zbog iscrpljenosti vrućinom predao meč Amerikancu Endiju Rodiku, sada neuporedivo spremniji.
Drugi reket sveta je tokom meča sa Majerom osvojio čak 20 vinera i napravio svega 11 neiznuđenih grešaka, za razliku od protivnika koji je pogrešio čak 39 puta.
Majer je počeo da igra bolje kako je meč odmicao, ali osećao sam da držim konce igre i dobro sam servirao. Svakako, ovo je bilo bolje izdanje nego na početku turnira – rekao je Đoković, koji će za plasman u osminu finala igrati protiv Uzbekistanca Denisa Istomina.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Novak Đoković u trećem kolu

Izvor: Prva.rs, 15.Jan.2014

Najbolji srpski teniser je izjavio da je zadovoljan svojom današnjom igrom...Đoković je pet puta oduzeo servis Argentincu, koji s druge strane nije uspeo da napravi ni jedan brejk. ."Odlično sam ušao u meč. Zadovoljan sam što sam malo vremena proveo na terenu", rekao je Đoković.. .On je naglasio...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.