Đoković: Očekujem još bolji meč u finalu, nema tajni između mene i Rafe

Izvor: Blic, 10.Nov.2013, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Očekujem još bolji meč u finalu, nema tajni između mene i Rafe

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rutinski je došao do pobede nad Stanislasom Vavrinkom u polufinalu završnog Mastersa sezone u Londonu, a sjajnu partiju ocenio je kao najbolju na turniru do sada, uz najavu još boljeg meča protiv Rafaela Nadala u finalu.

"Baš sam uživao večeras na terenu. Ovo je bila moja daleko najbolja partija do sada na turniru. Želim da čestitam i Stenu na odličnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sezoni i neka mu sledeća godina bude još bolja", rekao je Đoković posle meča u Londonu.

Srpski teniser večeras je, bez previše problema, savladao Švajcarca Vavrinku sa 6:3, 6:3 i u ponedeljak od 21 sat će u finalu protiv Nadala imati priliku da brani titulu osvojenu prošle godine.

"Reč "nepobedivost" nije ona kojom bi opisao svoju formu. Ne postoje nepobedivi. Ne gledam previše unapred, idem korak po korak i zato mi je mnogo lakše da budem koncentrisan", rekao je Đoković.

Naredni duel u finalu biće 39. okršaj Đokovića i "kralja šljake", koji vodi sa 22:16 u pobedama.

"Očekujem sjajno finale. Nadam se da će navijači moći da uživaju, jer mi na terenu sigurno hoćemo. Naši dueli su uvek napeti i uzbudljivi, mnogo dobro se poznajemo. Neće biti tajni, a pobediće bolji", poručio je Đoković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Nema tajni, pobediće bolji

Izvor: B92, 10.Nov.2013

Novak Đoković rekao je posle pobede nad Stanislasom Vavrinkom da je to bila njegova najbolja partija u dosadašnjem delu završnog Mastersa u Londonu...Drugi reket sveta je veoma lako savladao Švajcarca sa 6:3, 6:3 i izborio novo finale protiv Rafaela Nadala, u ponedeljak od 21:00 uz prenos na TV...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.