Đoković: Nema tajni, pobediće bolji

Izvor: B92, 10.Nov.2013, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Nema tajni, pobediće bolji

Novak Đoković rekao je posle pobede nad Stanislasom Vavrinkom da je to bila njegova najbolja partija u dosadašnjem delu završnog Mastersa u Londonu.

Drugi reket sveta je veoma lako savladao Švajcarca sa 6:3, 6:3 i izborio novo finale protiv Rafaela Nadala, u ponedeljak od 21:00 uz prenos na TV B92.

"Uživao sam na terenu. Ovo je bila moja daleko najbolja partija do sada na turniru. Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da čestitam i Stenu na odličnoj sezoni i neka mu sledeća godina bude još bolja", rekao je Đoković.

Novinar u Londonu pitao je Đokovića da li oseća da je nepobediv.

"Nije to reč kojom bi opisao svoju formu. Ne postoje nepobedivi. Ne gledam previše unapred, idem korak po korak i zato mi je mnogo lakše da budem skoncentrisan", objasnio je srpski teniser.

Duel u finalu biće 39. okršaj Đokovića i španskog tenisera. Nadal trenutno vodi sa 22-16 u pobedama.

"Očekujem sjajno finale. Nadam se da će navijači moći da uživaju, jer mi na terenu sigurno hoćemo. Naši dueli su uvek napeti i uzbudljivi, mnogo dobro se poznajemo. Neće biti tajni, a pobediće bolji", poručio je Đoković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković: Očekujem sjajno finale!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2013, 00:01

Novak Đoković rekao je posle pobede nad Stanislasom Vavrinkom da je to bila njegova najbolja partija u dosadašnjem delu završnog Mastersa u Londonu...Odigrao sjajan meč: Novak Đoković  ..Drugi reket sveta je veoma lako savladao Švajcarca sa 6:3, 6:3 i izborio novo finale protiv Rafaela Nadala,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.