Djoković: Neću igrati Dejvis, ali ću igrati ATP kup

Izvor: Beta, 22.Feb.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković: Neću igrati Dejvis, ali ću igrati ATP kup

Najbolji teniser sveta Novak Djoković rekao je danas u Beogradu da neće igrati za reprezentaciju u Dejvis kupu, već da će boje Srbije braniti na novom takmičenju - ATP kupu."Ne, neću igrati u Dejvis kupu za reprezentaciju, odnosno za reprezentaciju Srbije na Dejvis kupu", rekao je Djoković, a prenosi portal Mondo. Teniska reprezentacija Srbije plasirala se na završni turnir Dejvis kupa u Madridu, ali biće oslabljena neigranjem najboljeg tenisera. "O reprezentaciji Srbije uvek razmišljam, a ko što znate ATP, organizacija kojoj pripadamo kao profesionalni teniseri, pokrenula je ATP kup, koji će biti održan početkom sledeće sezone i tu ću nastupiti sigurno, zajedno sa kolegama iz reprezentacije", rekao je Djoković. Prvi teniser sveta je istakao i da se ne slaže sa načinom na koji je reformisan Dejvis kup."Dejvis kup ima dugu tradiciju, ali je odlučeno da bude promenjen na način na koji nekim igračima to ne odgovara i mislim da ne olakšava i onako tešku sezonu kroz koju prolazimo. Zato neću nastupiti na finalnom turniru, ali se vidimo na ATP kupu", rekao je Djoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Neću igrati Dejvis, ali ću igrati ATP kup

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas u Beogradu da neće igrati za reprezentaciju u Dejvis kupu, već da će boje Srbije braniti na novom takmičenju ATP kupu..."Ne, neću igrati u Dejvis kupu za reprezentaciju, odnosno za reprezentaciju Srbije na Dejvis kupu", rekao je Đoković, a...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.