Đoković: Ne može da bude bolje, to je sigurno

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Ne može da bude bolje, to je sigurno

Novak Đoković rekao je danas da je prezadovoljan jer je u prva dva kola turnira u Monte Karlu izgubio samo dva gema.
(FOTO: AP)
Izgubio sam samo dva gema u prva dva meča, ne može da bude bolje, to je sigurno. Ne želim da se zanosim, ali imam samopouzdanje. Želim da nastavim sa dobrom formom koju imam od tvrde podloge na prethodnim američkim turnirima – rekao je Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << posle meča.
Đoković je u trećem kolu turnira pobedio Pabla Karenja Bustu sa 2:0 u setovima (6:0, 6:1), a u četvrtfinalu će igrati protiv Giljerma Garsije Lopesa iz Španije.
To je još jedan specijalista za igru na šljaci. Već imam raznovrsnost u igri, što je ključna komponenta za uspeh na ovoj podlozi. Moram da budem u stanju da pođednako igram u odbrani i napadu. Na tome sam dosta radio u prva dva kola – kazao je Đoković.
Drugi teniser sveta u Monte Karlu brani titulu osvojenu prošle godine.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Ne može da bude bolje, to je sigurno

Izvor: Blic, 17.Apr.2014

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je prezadovoljan jer je u prva dva kola turnira u Monte Karlu izgubio samo dva gema..."Izgubio sam samo dva gema u prva dva meča, ne može da bude bolje, to je sigurno. Ne želim da se zanosim, ali imam samopouzdanje. Želim da nastavim sa dobrom formom koju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.