Đoković: Moram mnogo bolje

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2011, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Moram mnogo bolje

Nakon što je u prvom kolu finalnog Masters turnira u Londonu, posle velike borbe, savadao Tomaša Berdiha, Novak Đoković priznaje da mu je to bio najteži meč od US opena.

"Nisam zadovoljan prikazanim i znam da ne igram u formi u kakvoj sam bio, ali pobeda je pobeda. Znao sam da je moj protivnik nepredvidiv sa odličnim servisom i jakim udarcima sa osnovne linije. Ako mu dozvolite da uđe u ritam, da oseti lopticu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biće teško igrati protiv njega. To se i dogodilo. On je išao napred. Ja nazad. Bio sam previše pasivan. Bio sam u podređenom položaju, ali sam zahvaljujući velikoj borbenosti i podršci tima uspeo da pobedim. Ovde odlučuju nijanse, ako želim u finale, a to je moj cilj, onda moram da igram mnogo bolje", rekao je Đoković, koji je meč dobio rezultatom 2:1 (3:6, 6:3, 7:6).

Čeh Tomaš Berdih rekao je da je razočaran ishodom tog duela.

"Imao sam meč poen, imao sam prednost jednog brejka u trećem setu i u tom trenutku sam uradio nešto što ne mogu sada da promenim. Verovatno bih isto pokušao da sam dobio još jednu priliku. Možda sam previše rizikovao. Ali, tako igram, a to je bila moja šansa da dobijem meč”, rekao je Berdih i istakao da će se sada potruditi da se što bolje spremi za naredni meč koji ga očekuje, protiv domaćeg igrača Endija Marija.

“Ne znam šta pozitivno mogu da izvučem iz ovog meča. Ne znam, verovatno mogu nešto. Ali, prvo što moram da učinim je da ga zaboravim što pre i da se spremim za sredu”, rekao je Berdih.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.