Đoković: Kupanje u magarećem mleku je 5.000 evra…

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Kupanje u magarećem mleku je 5.000 evra…

Na večeri povodom Nove godine u Pertu su predstavljeni su svi učesnici Hopman kupa. Naravno u centru pažnje bio je Novak Đoković, a neizbežno pitanje je bilo vezano za navodno kupovinu svih zaliha magarećeg sira u Srbiju.
Cela priča je dobila razmere koje nisam ni slutio. Ljudi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << farme u Srbiji su ponudili mom ocu koji drži lanac restorana da kupi magareći sir, koji je inače veoma skup i košta oko 1.000 evra za kilogram. Nisu ni sačekali odgovor i odmah su obajvili da smo postigli dogovor. Sledeće je bilo da su novine objavile da smo kupili sve zalihe sira. Istina je da ja do sada nisam probao magareći sir – rekao je Đoković.
Nije ni čudo kada je tako skup – konstatovao je voditelj programa.
Nije to ništa. Čuo sam da je kupanje u magarećem mleku 5.000 evra. Srediću vam to ako želite – rekao je Đoković, propraćen smehom i aplauzom svih prisutnih.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ: Kupanje u magarećem mleku 5.000 evra

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2013

Srpski teniser još jednom je demantovao da je njegova porodica kupila magareći sir za svoj lanac restorana, ali je hteo da sredi voditelju da se okupa u magarećem mleku

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.