Đoković - Karlović 1:1

Izvor: RTS, 08.Jan.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković - Karlović 1:1

Najbolji teniser sveta naš Novak Đoković igra meč četvrtfinala turnira u Dohi protiv Hrvata Ive Karlovića. Bolji iz ovog duela igraće u polufinalu sa boljim iz meča u kome se sastaju Ferer i Braun. Читај ми!

Tenis 1 Đoković - Karlović 1:1

2 Ana u polufinalu Brizbejna

3 Ana u četvrtfinalu Brizbejna

4 Aleksandra u četvrtfinalu Šenžena

5 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novak lako do četvrtfinala Dohe

Novak do sada nije imao problema na turniru u Dohi. Za manje od dva sata igre ostvario je dve pobede.

U prvom kolu savladao je našeg Dušana Lajovića, da bi u borbi za četvrtfinale počistio sa terena Ukrajinca Sergeja Stahovskog, po setovima 6:2, 6:1. Predstoji mu nešto ozbiljniji rival – sedmi nosilac na turniru Hrvat Ivo Karlović.

Đoković i Karlović do sada su igrali dva puta i rezultat je izjadnačen – 1:1. Oba meča su odigrana 2008. godine. Novak je pobedio na Mastersu u Hamburgu – 7:6 (7:3), 6:3, dok je poražen u Madridu sa 7:6 (7:4), 7:6 (7:5).

Ukoliko savlada Karlovića, naš teniser će u poplufinalu igrati sa boljim iz duela u kome igraju Španac David Ferer i Nemac Dastin Braun.

Turnir u Dohi se igra za ukupan nagradni fond od 1,22 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković - Karlović 2:1

Izvor: RTS, 08.Jan.2015

Najbolji teniser sveta naš Novak Đoković igra meč četvrtfinala turnira u Dohi protiv Hrvata Ive Karlovića. Bolji iz ovog duela igraće u polufinalu sa boljim iz meča u kome se sastaju Ferer i Braun. Čitaj mi!..Tenis 1 Đoković - Karlović 2:1..2 Ana u polufinalu Brizbejna..3 Ana u četvrtfinalu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.