Izvor: RTS, 25.Sep.2022, 19:32

Đoković: Igrao sam povređen, nadam se da ću biti u Torinu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priznao je da već nekoliko dana ima problema sa povredom desnog ručnog zgloba, prenose britanski mediji.
Đoković je igrao za "Tim Evrope" na Lejver kupu u Londonu. On je u subotu odigrao dva meča, po jedan u singlu i dublu, a ranije danas je poražen od Feliksa Ože-Alijasima 6:3, 7:6.

"Mučim se sa desnim zglobom poslednjih četiri, pet dana, ali sam to držao pod kontrolom. Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije bilo lako, pošto nisam mogao da serviram brzo i precizno koliko sam želeo. Tri meseca nisam igrao, nisam mnogo koristio zglob. Možda me je i zato malo bolelo, ali je delom i zbog dva meča koja sam odigrao juče. Nadam se da će se srediti do mog prvog meča u Izraelu. Nije isti zglob sa kojim sam imao problem pre nekoliko godina, tokom Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru", rekao je Đoković.
Najbolji srpski teniser je posebno pohvalio igru suparnika i istakao da je problem sa zglobom samo delimično uticao da konačan ishod meča.
"Feliks je servirao ekstremno dobro i ne želim da oduzmem njemu zasluge , odigrao je izvanredno, bio je čvrst sa osnovne linije i zaslužio je da pobedio".
Đoković će iz Londona otputovati u Izrael gde će naredne nedelje igrati na ATP turniru u Tel Avivu, a pomenuo je i ostale turnire na kojima će nastupiti.
"Cilj mi je da se plasiram na Završni turnir u Torino. Sada sam 15-16. na listi za ovu godinu, a moram da budem u 20 kako bih se kao grend slem šampion plasirao na Završni turnir. Posle Tel Aviva igraću u Astani, a zatim na Mastersu u Parizu i nadam se u Torinu", rekao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ðoković: Igrao sam povređen, nadam se da ću biti u Torinu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2022

​Najbolji srpski teniser Novak Ðoković priznao je da već nekoliko dana ima problema sa povredom desnog ručnog zgloba, prenose britanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.