Đoković: Drago mi je da sam ponovo u Banjaluci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2023, 21:09

Đoković: Drago mi je da sam ponovo u Banjaluci

Najbolji teniser planete Novak Đoković stigao je u Banjaluku gde će učestvovati na Srpska openu.

''Sutra ću biti na terenima da osetim kompleks. Banjaluka uspešno godinama organizuje Čelendžere, sad je to turnir 250 i za mene jedinstvena prilika da zaigram ovde'', rekao je Đoković za agenciju Srna.

Dodao je da mu je drago što je u Banjaluci i naveo da osam godina nije bio u tom gradu.

''Sad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam zbog tenisa ovde, nadam se celu nedelju, čujem da je interesovanje veliko'', dodaje Đoković.

U prvom kolu je Đoković slobodan, dok se u drugom sastaje sa boljim rivalom iz susreta Francuza Luke Van Eša i Švajcarca Stena Vavrinke.

Taj susret je na rasporedu verovatno u sredu, a termin će biti naknadno utvrđen.

Titulu od prošle godine sa Srbija opena brani Rus Andrej Rubljov koji je danas osvojio Monte Karlo.

Novak čestitao Vaskrs svim vernicima

Đoković je porukom na Instagramu čestitao Vaskrs svim pravoslavnim vernicima.

"Hristos Voskrese. Srećan Uskrs svim pravoslavcima. Srećan vam praznik životnog začetka, velike sreće i napretka", napisao je Novak na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ: Drago mi je da sam ponovo u Banjaluci

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 08:31

Novak slobodan u prvom kolu...Najbolji teniser planete Novak Đoković stigao je u Banjaluku, gde će učestvovati na Srpska openu.  U prvom kolu je Đoković slobodan, dok se u drugom sastaje sa boljim rivalom iz susreta Francuza Luke Van Eša i Švajcarca Stena Vavrinke. Taj susret je na rasporedu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.