ĐOKOVIĆ: Drago mi je da sam ponovo u Banjaluci

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 08:31

ĐOKOVIĆ: Drago mi je da sam ponovo u Banjaluci

Novak slobodan u prvom kolu.

Najbolji teniser planete Novak Đoković stigao je u Banjaluku, gde će učestvovati na Srpska openu.  U prvom kolu je Đoković slobodan, dok se u drugom sastaje sa boljim rivalom iz susreta Francuza Luke Van Eša i Švajcarca Stena Vavrinke. Taj susret je na rasporedu verovatno u sredu, a termin će biti naknadno utvrđen.

 - Banjaluka uspešno godinama organizuje Čelendžere, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sad je to turnir 250 i za mene jedinstvena prilika da zaigram ovde - rekao je Đoković za agenciju Srna. - Sad sam zbog tenisa ovde, nadam se celu nedelju, čujem da je interesovanje veliko.

Titulu od prošle godine sa Srbija opena brani Rus Andrej Rubljov, koji je u nedelju osvojio Monte Karlo.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vavrinka stigao u Republiku Srpsku i opisao kako se oseća u Banja Luci

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Apr.2023

O potencijalnom meču sa Novakom Đokovićem nije želeo iskusni Švajcarac mnogo da priča Potrudili su se organizatori da dovedu istinske zvezde svetskog tenisa. U Banjaluku je stigao i Sten Vavrinka, koji će u prvom kolu Srpska Open igrati Luke Van Eša, a već u narednom ga potencijalno čeka svetski...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Đoković: Nikada nisam igrao turnir u Banjaluci, to će za mene biti novo i jedinstveno iskustvo

Izvor: Danas, 17.Apr.2023

Novak Đoković se obratio novinarima i javnosti na konferenciji pred nastup u drugom kolu turnira u Banjaluci, pošto je na početku bio slobodan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.