Đoković: Dobro se osećam, sto posto sam spreman

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Dobro se osećam, sto posto sam spreman

Od izveštača Žurnala
Tanja Tanacković
Odagnao je kralj svu brigu javnosti zbog neočekivanog otkazivanja pres konferencije u nedelju. U ponedeljak je izašao pred medije na turniru u Madridu (šljaka, 7.778.835 evra), Srbija može da odahne.
Novak Đoković nije bolestan i sto posto je spreman za odbranu titule u Kaha Mahiki.
Samo dan ranije, posle intenzivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << treninga sa Špancem Davidom Fererom, Novak nije mogao da izađe pred sedmu silu, a pet minuta pre zakazane konferencije kao razlog je navedeno da se ne oseća dobro. Briga nije na odmet, ali kralj ističe da trenutno nema razloga za nju.
Bio je loš dan i jednostavno se nisam osećao dobro. Sada je sve u redu. Zaista, dobro se osećam, sto posto spremnim. Žao mi je što sam izostao sa konferencije – uveravao je.
Dok jedni kude, a drugi hvale plavu šljaku, Novak se skoncentrisao na drugu stranu priče. Prvi reket sveta nije štedeo reči zbog nepravde koja je nanesena teniserima povodom promene u Madridu.
Ove godine je dosta drugačije. Imamo terene sa plavom šljakom, prvi put u istoriji tenisa. Definitivno je interesantno da vidimo šta će da se desi tokom ove nedelje. Moje mišljenje je da je drugačije, postoji određena razlika u odnosu na crvenu šljaku. Sada kada već imamo ovu podlogu pred nama, pokušaću da se pripremim što bolje mogu – istakao je Nole.
OSMEH ZA ZVEZDU
Novak Đoković je pratio dešavanja i u srpskom fudbalu protekliuh dana.
Derbi Partizana i Crvene zvezde uvek ima posebnu draž, a najbolji teniser sveta je sa osmehom kratko prokomentarisao treću uzastopnu pobedu tima za koji navija.
Čestitke Partizanu na tituli, a Zvezdi svaka čast.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.