Đoković: Dobro sam ušao u meč

Izvor: B92, 15.Mar.2014, 02:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Dobro sam ušao u meč

Prvi reket Srbije Novak Đoković rekao je posle plasmana u polufinale mastersa u Indijan Velsu da je zadovoljan načinom na koji je odigrao meč.

"Bio sam fokusiran od samog starta meča, a to je nešto što sam svakako želeo. U dosadašnjem toku turnira sam igrao dobar tenis, ali je bilo određenih uspona i padova. Bio sam konstantan, od prvog do poslednjeg poena sam odigrao dobro", rekao je Novak.

Đoković
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bez previše problema izašao na kraj sa Francuzom Žilijenom Benetoom, a rival u borbi za finale biće mu Amerikanac Džon Izner.

"On je dosta grešio, pa mi je to olakšalo posao. Nekada sam samo trebao da prebacim lopticu i produžim poen, ali i da držim servis na visokom nivou. Sve u svemu, uradio sam sve što sam želeo", dodao je srpski teniser.

Novak dobro pamti svoj poslednji susret sa Amerikancem u Indijan Velsu, kada je slavio u taj-brejku trećeg seta, a tu je i prošlogodišnji poraz od visokog tenisera na jedinom Mastersu koji mu nedostaje - Sinsinatiju.

"Dobro se sećam duela sa Džonom. On je neko koga svakako želite da izbegnete po velikoj vrućini – uzimajući u vidu njegov servis. Igrati protiv njega je veliki izazov, retko kada ne ubacuje servis, pa morate biti na 'prstima' ceo meč", zaključio je Novak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković: Dobro sam ušao u meč

Izvor: B92, 15.Mar.2014

Prvi reket Srbije Novak Đoković rekao je posle plasmana u polufinale mastersa u Indijan Velsu da je zadovoljan načinom na koji je odigrao meč..."Bio sam fokusiran od samog starta meča, a to je nešto što sam svakako želeo. U dosadašnjem toku turnira sam igrao dobar tenis, ali je bilo određenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.