Đoković: Bilo je teško igrati!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2010, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Bilo je teško igrati!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan igrom protiv Amerikanca Džejmsa Blejka u trećem kolu poslednjeg gren slem turnira sezone, US Opena.

Đoković je noćas obezbedio plasman u osminu finala turnira u Njujorku, pošto je pobedio Džejmsa Blejka sa 3:0, po setovima 6:1, 7:6, 6:3.

"Definitivno sam bio fokusiran na igru tokom čitavog meča. Jako teško je bilo igrati u pojedinim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trenucima zbog vremenskih uslova, odnosno jakog vetra. Posao mi je dodatno otežan igrom protivnika, jer je Blejk vrlo agresivan teniser koji konstantno rizikuje. Mislim da me je servis dobro služio, što je vrlo važno u ovakvim uslovima", rekao je Đoković i dodao:

"Osećam se spremno i dugi mečevi ne utiču negativno na moje fizičko stanje. Gledao sam da u najboljoj formi dočekam ovaj turnir, kao uostalom i drugi teniseri".

Srpski teniser igraće u osmini finala protiv Amerikanca, Mardija Fiša.

"Igrali smo na različitim podlogama, kao i na Vimbldonu. Mislim da je trenutno u najboljoj formi u karijeri. Odlično se kreće, ide ga servis, prepoznaje trenutke za izlazak na mrežu, vrlo je talentovan. Moraću da ponovo dam sve od sebe da pobedim", zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.