Đoković: Bilo je “gusto”

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Dec.2012, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Bilo je “gusto”

Novak Đoković je posle pobede nad Nikolasom Almagrom u finalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju rekao je da je teško došao do trijumfa i čestitao Špancu na odličnoj igri:
Bilo je uzbudljivo i „gusto”, čestitam Nikolasu. Obojica smo hteli da pobedimo, ali smo i zabavljali publiku. Ovo je lep turnir, uvek imam uzbudljive mečeve protiv jakih rivala i nadam se da se vidimo i sledeće godine.
Đoković iz Abu Dabija putuje u Pert, gde će zajedno sa Anom Ivanović igrati za Srbiju na Hopman kupu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Đoković: Bilo je gusto, ali uživao sam

Izvor: Press, 29.Dec.2012

- Bilo je uzbudljivo i "gusto", čestitam Nikolasu. Obojica smo hteli da pobedimo, ali smo i zabavljali publiku. Ovo je lep turnir, uvek imam uzbudljive mečeve protiv jakih rivala i nadam se da se vidimo i sledeće godine - rekao je Đoković, koji iz Abu Dabija putuje u Pert, gde će zajedno sa Anom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.