Djoković 1000. pobedom stigao do finala mastersa u Rimu

Izvor: Beta, 14.Maj.2022, 23:08

Djoković 1000. pobedom stigao do finala mastersa u Rimu

Najbolji teniser sveta Novak Djoković plasirao se večeras u finale mastersa u Rimu, pošto je u dva seta pobedio Norvežanina Kaspera Ruda 6:4, 6:3.Djoković je večeras stigao do 1000. pobede u karijeri. Pre njega to je pošlo za rukom samo četvorici tenisera: Džimiju Konorsu, Rodžeru Federeru, Ivanu Lendlu i Rafaelu Nadalu.Srpski teniser je pobedio Ruda, 10. na ATP listi, posle sat i 43 minuta igre.Djoković je na startu prvog seta, u prvom i trećem gemu, uspeo da oduzme servis protivniku i stigne do ubedljive prednosti. Do kraja seta, Rud je brejkom u osmom gemu uspeo samo da smanji rezultat.U drugom setu, Djoković je u sedmom i devetom gemu oduzeo servis Norvežaninu i stigao do sigurne pobede.Djoković će se u sutrašnjem finalu boriti za svoju 38. masters titulu u karijeri.U finalu, Djoković će igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prva titula sezone za Đokovića, bez izgubljenog seta u Rimu

Izvor: VOA, 15.Maj.2022, 18:48

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je prvu titulu ove sezone, šestu u Rimu i 87. ukupno u karijeri pobedom nad Stefanosom Cicipasom u dva seta - 6:0 i 7:6 (5) posle sat i 36 minuta igre. Prvi put u karijeri, Đoković je osvojio turnir serije Masters 1000 u Rimu bez izgubljenog seta i...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.