ĐOKOVIĆU TEŠKO NAKON POBEDE: Filip je moj prijatelj, znam ga od kada je bio klinac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 19:42

ĐOKOVIĆU TEŠKO NAKON POBEDE: Filip je moj prijatelj, znam ga od kada je bio klinac!

Novak trijumfovao u srpskom derbiju.

Prvi teniser sveta Novak Đoković slavio je u srpskom derbiju na startu Beča. Savladao je dobrog prijatelja Filipa Krajinovića posle dva odigrana seta (7:6, 6:3).

Dve ekipe koje igraju prelep fudbal, Atalanta i Ajaks, sastaju se večeras (21.00) u Ligi šampiona. Golovi su očekivani, pogotovo posle pobede Ajaksa nad Venlom za vikend od 13:0, a kvota na 3+ je 1,25, dok je na GG3+ 1,43. Što se ishoda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tiče, kec je 1,90, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Ajaks.

Novak se na nemačkom zahvalio publici, a zatim pričao o meču sa Filipom.

- Teško je kada igrate protiv nekoga koga mnogo dobro poznajete. Filip i ja se dugo znamo, znam ga od kada je bio klinac. Oduvek sam bio tu za njega, kao mentor i kao prijatelj. Kada igrate sa nekim koga poznajete, uvek je pritisak veći. On zna moju igru i ja znam njegovu. Čak smo i trenirali nekoliko puta pre nego što smo došli u Beč i na kraju nam žreb nije bio naklonjen, pošto je odlučeno da igramo odmah u prvom kolu - rekao je Đoković.

U prvom setu nije bilo lako, pošto je Krajinović servirao za vođstvo.

- Bio je bolji u prvom setu. Imao je svoje šanse, servirao je za vođstvo, promašio je onaj smeč na 6:6 u taj-brejku i na kraju sam ja osvojio set. Iskreno, imao sam sreće. U drugom setu sam podigao nivo igre, zaigrao bolje i pobedio - istakao je najbolji teniser planete.

Na kraju prvog seta je nešto rekao Filipu...

- Rekao sam mu da sam imao sreće i da je on bolje igrao - zaključio je Đoković.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.