ĐOKOVIĆU STIGLA VELIKA PODRŠKA IZ FRANCUSKE: Novak je u pravu, Kosovo je srce Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 14:57

ĐOKOVIĆU STIGLA VELIKA PODRŠKA IZ FRANCUSKE: "Novak je u pravu, Kosovo je srce Srbije"

U glavi je Francuskinja, u srcu Srpkinja.

Francuska teniserka, Kristina Mladenović, komentarisala je natpis Novaka Đokovića nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa.

Podsetimo, Đoković je posle pobede nad Aleksandrom Kovačevićem na kameri napisao "Kosovo je srce Srbije! Stop nasilju", što je izazvalo pažnju svetskih medija.

Ta poruka je poslata zbog napete situacije na Kosovu i Metohiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na pitanje "kakav odjek je u Francuskoj imao Novakov potez?", Kristina Mladenović je odgovorila na sledeći način.

- Novak je veliki, pravi je primer za sve ostale. Videla sam to. Mnogima se dozvoljava da pričaju o Rusiji i Ukrajini, svako tu ima stav, a to nije politički? Na drugoj strani, ovo, to je politički? Da, delim stav sa Novakom, Kosovo je srce Srbije i za mene. Moj otac je iz Gnjilana, baka mi je živela tamo i ja sam bila tamo kada sam bila dete - rekla je Kristina za "Telegraf".

Poručila je i da veruje da će Đoković podići pehar.

- A, što se tiče Noleta, za mene je on uvek favorit. Gde god se pojavi, uvek je favorit. Možda i jeste to malo subjektivno, ali nadam se da će ovde doći do te 23. Grend slem titule. Alkaraz je dobar, i on ima svoju šansu, mlad je, ali Novak je iskusniji i nema turnira na koji dođe, a da ne bude glavni kandidat za osvajanje - zaključuje Mladenović.

Kristina nikada nije krila poreklo, a za jedan teniski portal je 2017. godine poručila da je u srcu Srpkinja.

- U Francuskoj sam rođena i nikad nisam živela u bivšoj Jugoslaviji. Tata se vrlo brzo stopio kao Francuz. U glavi sam Francuskinja, a u srcu Srpkinja.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovo je srce Srbije! Đokoviću stigla podrška od francuske teniserke!

Izvor: 24sedam.rs, 05.Jun.2023

Moj otac je iz Gnjilana, baka mi je živela tamo i ja sam bila tamo kada sam bila dete, poručila Kristina Mladenović

Nastavak na 24sedam.rs...

"Đoković je u pravu, Kosovo je Srbija"

Izvor: B92, 05.Jun.2023

Francuska teniserka Kristina Mladenović pružila je podršku Novaku Đokoviću nakon njegove poruke posle pobede u prvom kolu Rolan Garosa...Srpski teniser je savladao Aleksandra Kovačevića, a nakon tog meča na "Filip Šatrijeu" je na kameri napisao "Kosovo je srce Srbije! Stop nasilju"...Ubrzo se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.