Izvor: Pančevac-online.com, 26.Sep.2023, 17:16

ĐOKOVIĆ U CENTRU PAŽNJE I KADA NE IGRA TENIS Novak stigao u Rim i igraće na golfskom turniru! FOTO i VIDEO

Novak Đoković i kada ne igra tenis uspeva da sebe uvrsti u najnovije najvažnije vesti iz sveta sporta, a ovoga puta za to se pobrinulo njegovo putovanje u Italiju. U Rimu se predstojećih dana održava 44. „Rajder kup“, nadmetanje u golfu između Amerikanaca i Evropljana. Nole će ovoga puta uzeti učešće u Ol-star meču tokom […] The post ĐOKOVIĆ U CENTRU PAŽNJE I KADA NE IGRA TENIS Novak stigao u Rim i igraće na golfskom turniru! FOTO i VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u Rimu – ne zbog tenisa, već zbog Ševčenka, Bejla i Sajnsa FOTO

Izvor: B92, 26.Sep.2023

Novak Đoković napustio je Srbiju i otputovao je u Rim, odakle se javio porukom na Instagramu...Razlog njegove posete "večnom gradu" ovog puta nije tenis, već – golf...Naime, Đoković će igrati na Rajder kupu, gde će učestvovati u meču poznatih ličnosti...Zajedno sa njim u timu biće popularni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.