ĐOKOVIĆ SE ŽENI U JULU: Venčanje na Svetom Stefanu

Izvor: Kurir, 10.Maj.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ SE ŽENI U JULU: Venčanje na Svetom Stefanu

BEOGRAD - Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić venčaće se u julu ove godine na Svetom Stefanu.

Novak i Jelena su obavestili svoje roditelje o datumu venčanja.

"Novak i Jelena su nedavno odlučili da će se venčati u julu i o tome su obavestili svoje roditelje koji ne žele da se mešaju u njihove želje i organizaciju. Na ludi kamen će stati na prelepom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Svetom Stefanu, a ovo mesto su odabralim jer će medijima biti teško da priđu, te će moći da sačuvaju privatnost za sebe. Prva polovina jula im je najviše odgovarala pošto će Nole tada završiti sve obaveze oko Vimbldona", rekao je izvor blizak ovo paru i dodaje da venčanicu za Jelenu kreira poznata kreatorka iz Francuske.

"Na ovom venčanju će biti i dosta svetski poznatih ljudi, što je još jedan razlog zbog kog ne žele da svoje venčanje izlažu javnosti. Oko ovog mesta će tog dana biti povećane mere bezbednosti, kako ne bi došlo do neprijatnih situacija", dodao je izvor blizak poznatom paru.

(Alo.rs)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.