Izvor: Pančevac-online.com, 16.Maj.2023, 13:06

ĐOKOVIĆ PRESLIŠAO NORIJA ZA ČETVRTFINALE! Pogledajte i sramotan potez Britanca koji je maksimalno razljutio Novaka! VIDEO

Sledeći rival Rune ili Popirin. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu. Branilac titule je u osmini finala savladao 13. igrača sveta Britanca Kamerona Norija sa 2:0. Po setovima je bilo 6:3, 6:4. Srbin je posao završio za sat i 28 minuta igre. Novak će se u četvrtfinalu sastati sa boljim […] The post ĐOKOVIĆ PRESLIŠAO NORIJA ZA ČETVRTFINALE! Pogledajte i sramotan potez Britanca koji je maksimalno razljutio Novaka! VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković pobedom nad Norijem do četvrtfinala Rima

Izvor: Radio 021, 16.Maj.2023

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je u osmini finala turnira u glavnom gradu Italije pobedio Britanca Kamerona Norija 6:3, 6:4.

Nastavak na Radio 021...

Đoković se prošetao do četvrtfinala mastersa u Rimu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2023

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu. Branilac titule je u osmini finala savladao 13. igrača svijeta Britanca Kamerona Norija sa 2:0. Po setovima je bilo 6:3, 6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković dobio očekivanog protivnika

Izvor: B92, 16.Maj.2023

Holger Rune igraće protiv Novaka Đokovića u četvrtfinalu Mastersa u Rimu pošto je pobedio Alekseja Popirina 6:4, 5:7, 6:4 posle dva časa i 52 minuta igre.

Nastavak na B92...

LASLO ĐERE ZAVRŠIO UČEŠĆE NA TURNIRU U RIMU Kasper Rud prejak za srpskog igrača! Došao do pobede posle 70 minuta igre!

Izvor: Pančevac-online.com, 16.Maj.2023

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo danas da se plasira u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je poražen od četvrtog igrača sveta Kaspera Ruda sa 1:6, 3:6. Norveški igrač je pobedu nad 62. teniserom sveta zabeležio za sat i 10 minuta. Đere je na startu meča napravio brejk i poveo sa 1:0,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.