Izvor: Pančevac-online.com, 16.Maj.2023, 17:08

LASLO ĐERE ZAVRŠIO UČEŠĆE NA TURNIRU U RIMU Kasper Rud prejak za srpskog igrača! Došao do pobede posle 70 minuta igre!

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo danas da se plasira u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je poražen od četvrtog igrača sveta Kaspera Ruda sa 1:6, 3:6. Norveški igrač je pobedu nad 62. teniserom sveta zabeležio za sat i 10 minuta. Đere je na startu meča napravio brejk i poveo sa 1:0, da bi u […] The post LASLO ĐERE ZAVRŠIO UČEŠĆE NA TURNIRU U RIMU Kasper Rud prejak za srpskog igrača! Došao do pobede posle 70 minuta igre! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rud eliminisao Đerea sa Mastersa u Rimu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2023

Srpski teniser Laslo Đere okončao je učešće na Mastersu u Rimu pošto ga je u osmini finala pobijedio Norvežanin Kasper Rud 2:0 (6:1, 6:3) za sat i osam minuta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đere poražen od Ruda u osmini finala mastersa u Rimu

Izvor: Beta, 16.Maj.2023

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo danas da se plasira u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je poražen od četvrtog igrača sveta Kaspera Ruda sa 1:6, 3:6.Norveški igrač je pobedu nad 62. teniserom sveta zabeležio za sat i 10 minuta.Đere je na startu meča napravio brejk i poveo sa 1:0, da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.