ĐOKOVIĆ „OD ZORE“ NA TERENU: Lepotice BODRE Novaka  (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 10:47

ĐOKOVIĆ „OD ZORE“ NA TERENU: Lepotice BODRE Novaka (VIDEO)

Srbin protiv Španca za plasman u četvrtfinale.

Novak Đoković u Rimu igra meč trećeg kola prestižnog mastersa koji je već pet puta osvajao tokom karijere.

Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras (21.15) ima priliku da okonča nade najvećeg rivala Liverpula da će sledeće sezone igrati elitno takmičenje. Kvota na keca na Old Trafordu je 2,80, iks je 3,35, dvojka 2,50, a GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Rival srpskog asa je Španac Alehandro Davidovič-Fokina u vrlo neobičnom terminu za najboljeg tenisera sveta – od 10 časova ujutro.

Međutim, ni to nije smetalno poštovaocima lika i dela Novaka Đokovića da dođu na Centralni teren „Foro Italika“, a među navijačima su bile prisutne i ove dve atraktivne devojke.

The excitement of watching the World No. 1🤗@DjokerNole pic.twitter.com/Ja1vFJV9cB

— Tennis TV (@TennisTV) May 13, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJSTOR JE MAJSTOR: Stiven Džerard proglašen za trenera godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021

Nije imao premca...Nekadašnji legendarni kapiten Liverpula Stiven Džerard dobio je prvo veliko priznanje u trenerskoj karijeri koja obećava da bi mogla da bude uspešna i trofejna baš kao što je bila i igračka...Trener fudbalera Rendžersa Stiven Džerard izabran je za menadžera godine u škotskoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

STANOJEVIĆ NE KRIJE SREĆU: Partizan stavio VETO na OVOG igrača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021

Čvrsta odluka...Iako postoji mogućnost da Partizan ovog leta proda pojedine igrače, na tom spisku neće se naći ime Nemanje Jovića!..Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras (21.15) ima priliku da okonča nade najvećeg rivala Liverpula da će sledeće sezone igrati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.