NEJMAR NE MOŽE DA OPROSTI SUDIJI: Hvala ti što ne mogu da igram u finalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 14:23

NEJMAR NE MOŽE DA OPROSTI SUDIJI: Hvala ti što ne mogu da igram u finalu

Brazilac ljut.

PSŽ je izborio plasman u finale Kupa Francuske tek posle penal serije protiv Monpeljea, a u meču za trofej neće biti Nejmara.

Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras (21.15) ima priliku da okonča nade najvećeg rivala Liverpula da će sledeće sezone igrati elitno takmičenje. Kvota na keca na Old Trafordu je 2,80, iks je 3,35, dvojka 2,50, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Brazilac je dobio žuti karton u meču koji je završen nerešenim rezultatom 2:2. Ušao je u igru u 86. minutu, ali je uspeo da zaradi javnu opomenu koja će ga koštati izostanka sa važne utakmice.

- Igram pet minuta, napravim faul i sudija mi pokazuje žuti karton bez razmišljanja. Hvala što ste me sprečili da igram u finalu – napisao je ironično Nejmar na Instagramu.

Rival Parižana u finalu biće pobednik meča Rumili Albanaji – Monako koji je na programu u četvrtak.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASILI SE IZ BUDUĆNOSTI PRED FINALE SA ZVEZDOM: Podgoričani priželjkuju JEDNU stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021

Serija počinje u nedelju (18.30)...Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti u nedelju počinju finalnu seriju ABA lige. Kome će pripasti šampionski prsten, znaće se u reprizi poslednjeg duela za titulu u regionalnom takmičenju...Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.