ĐOKOVIĆ: OBOŽAVAM ROLAN GAROS!

Izvor: Kurir, 23.Maj.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ: OBOŽAVAM ROLAN GAROS!

PARIZNovak Đoković izjavio je da obožava da igra mečeve na Rolan Garosu nakon što je pobedom nad Holanđaninom De Bakerom uspešno započeo takmičenje na drugom Grend slemu u sezoni.

Novak je za samo 92 minuta slistio De Bakera sa 6:2, 6:1, 6:3 čime se domogao 38. pobede u sezoni, ukupno 40. kada se računaju i mečevi Dejvis kupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a sudeći po njegovom raspoloženju posle meča, tek će se igrati na pariskoj šljaci.

“Obožavam mečeve na Rolan Garosu. Ovo je van svake dileme moj omiljeni Grend slem iako ga još uvek nisam osvojio. Ono što je važno jeste da igram dobro na šljaci ove godine. Pobede iz Beograda, Madrida i Rima mi sada itekako znače jer na njima gradim samopouzdanje za mečeve koji predstoje”, rekao je Đoković posle meča sa De Bakerom.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.