Izvor: Pančevac-online.com, 03.Apr.2023, 08:35

ĐOKOVIĆ NASTAVLJA DA VLADA TENISOM Nakon dve nedelje Novak se ponovo vratio na mesto broj jedan! Pogledajte kako od danas izgleda ATP lista!

Novak Đoković je ponovo prvi teniser sveta! Izašla je nova ATP lista i na prvoj poziciji ponovo je srpski as Novak Đoković. Nole se vratio na tron nakon neuspeha Alkaraza na Mastersu u Majamiju. Španac nije uspeo da odbrani titulu na ovom turniru, ispao je u polufinalu i ostao bez prvog mesta. Srpski teniser Novak […] The post ĐOKOVIĆ NASTAVLJA DA VLADA TENISOM Nakon dve nedelje Novak se ponovo vratio na mesto broj jedan! Pogledajte kako od danas izgleda ATP lista! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP LISTA: Novak se vratio na prvo mesto, evo koliko poena beži Alkarazu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023

Srbin na “svojoj” poziciji...Novak Đoković je ponovo prvi teniser sveta...Karlos Alkaraz nije uspeo da odbrani titulu na mastersu u Majamiju, ostao je bez 640 ATP poena, pa je srpski as trećeg dana aprila započeo 381. sedmicu na čelu teniskog karavana...Đoković u ovom trenutku ima 7.160 poena,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ĐOKOVIĆ PONOVO SVETSKI BROJ 1: Imamo novo ime u Top 10!

Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2023

Kao i svakog ponedeljka, izašla je nova ATP lista Srpski teniser, Novak Đoković, vratio se na sam vrh svetske rang liste. Osvajač 22 Grend slem titule je tako započeo 381. nedelju na prvom mestu. Do ove promene je došlo, pošto španski teniser, Karlos Alkaras, nije uspeo da odbrani titulu u Majamiju,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.