Dirljivo pismo najbogatijeg Japanca Đokoviću!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljivo pismo najbogatijeg Japanca Đokoviću!

Zbogom "Juniklo", dobar dan "Lakost". Novak Đoković je promenio opremu. Umesto japanskog brenda, sada na njegovim grudima krasiće "krokodil" poznatog francuskog proizvođača sportske opreme. Ipak, u "Juniklu" ne očajavaju, već su se dirljivim pismom oprostili od Srbina.

Najbogatiji čovek Japana i vlasnik kompanije "Juniklo" Tadaši Janai poslao je dirljivo pismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Novaku Đokoviću.

- Dragi Novak-san. Pre svega, uvek će mi biti veoma drago prijateljstvo sa tobom. To se nikada neće promeniti. Bila je čast i avantura radeći sa tobom. Kada smo se upoznali, bio si mladić sa mnogo talenta. A "Juniklo" je bila mlada kompanija u takmičarskom sportu. Bili smo u tvom timu dok si se peo na vrh sporta dostigavši ostvarenja zbog kojih si jedan od najvećih sportista u istoriji. Tu je i tvoj predani rad van terena, tvoj trud koji ulažeš u decu širom sveta, tvoj divan duh. Inspirisao si nas na svakom koraku - napisao je Janai i dodao:

- Nikada neću zaboraviti uzbuđenje i ponos koji sam osetio nakon što si osvojio Pariz prošle godine. Znamo da u ovom svetu stvari imaju početak i kraj. Želimo ti sav uspeh sveta i jedva čekamo tvoj sledeći korak. Hvala ti Novak-san za divne godine - stoji u pismu koje je potpisao vlasnik kompanije i najbogatiji Japanac.

Uniqlo écrit une lettre au serbe:

« Cher Novak-san,

Tout d’abord, votre amitié restera toujours chère à mon cœur »https://t.co/1hgQJ9tdY5— C Kristjánsdóttir (@CristinaNcl) 23. мај 2017.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Rastanak bez ljutnje: Dirljivo pismo najbogatijeg Japanca Đokoviću

Izvor: BKTV News, 23.Maj.2017

Drugi teniser sveta Novak Đoković promenio je opremu, pa će (minimum) narednih pet godina umesto japanskog Junikla nositi Lakost. Ipak, u japanskoj kompaniji ne očajavaju, već su se dirljivim pismom oprostili od Srbina...Tako je juče, na Novakov 30. rođendan, održana i promocija novog "krokodila",...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.