Deca Novaka Đokovića očarala svet: Tara i Stefan na treningu, biće kao tata VIDEO

Izvor: B92, 11.Jul.2022, 17:35

Deca Novaka Đokovića očarala svet: "Tara i Stefan na treningu, biće kao tata" VIDEO

Novak Đoković je na društvenoj mreži Instagram podelio video-snimak na kojem njegova ćerka Tara i sin Stefan imaju "trening", a vežbaju kondiciju trčeći oko teniskog terena na kojem je Novak pobeđivao protivnike tokom Vimbldona.

"Divan momenat sa mojom porodicom ovog jutra. Kakva je radost videti ih kako trče oko legendarnog terena. Privilegovan sam što delim svoja iskustva sa njima", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Đoković i dodao:

"Zahvalan sam što ću sa Vimbldona poneti uspomene za ceo život."

Oduševljeni pratioci srpskog tenisera ne prestaju da komentarišu objavu.

"Tara i Stefan na treningu, biće kao tata", "Stefan je baš brz", "Bravo za Taru, tatinu devojčicu", "Imaš na šta da budeš ponosan", nižu se komentari ljudi iz celog sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.