Dan VI (m): Kolja gazi, tri predaje

Izvor: B92, Beta, 23.Jan.2010, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan VI (m): Kolja gazi, tri predaje

Rodžer Federer, Novak Đoković i Nikolaj Davidenko ubedljivim pobedama plasirali su se u 1/8 finala AO, dok su to odustajanjem rivala ostvarili Verdasko i Kubot.

Federer je sa 6:3, 6:4, 6:4, eliminisao Španca Alberta Montanjesa, dok je Novak Đoković dominirao protiv nemoćnog Denisa Istomina iz Uzbekistana sa 6:1, 6:1, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 6:2. Fantastičnu formu prikazao je Davidenko koji nije dao ni tračak nade Huanu Monaku pobedivši ga sa 6:0, 6:3, 6:4. Stefan Kubek predao je meč Fernandu Verdasku, a Mihail Južnji Lukašu Kubotu.

Opširnije pročitajte na specijalu posvećenom Otovrenom prvenstvu Australije u tenisu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković pred zoru

Izvor: Glas javnosti, 22.Jan.2010, 15:30

Šestog dana takmičenja u subotu na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu u Melburnu na teren će izaći troje tenisera iz Srbije. Od igrača u singl konkurenciji ostao je samo Novak Đoković, koji igra meč trećeg kola protiv Denisa Istomina iz Uzbekistana. Đoković je postavljen za trećeg nosioca...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.