Da se zna ko je najbolji: Đoković pobedio Mareja i čestitao Božić! (foto)

Izvor: Svet, 07.Jan.2017, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se zna ko je najbolji: Đoković pobedio Mareja i čestitao Božić! (foto)

Srpski teniser Novak Đoković trijumfalno je počeo 2017. godinu, odbranivši titulu na turniru u Dohi posle trilera i pobede nad svetskim brojem jedan Endijem Marejom iz Velike Britanije 6:3, 5:7, 6:4.
Đokoviću je odigrao još jedan dramatičan susret u Dohi, u 10. gemu drugog seta ispustio je tri meč lopte, Marej je izjednačio na 1:1 sa četiri vezana gema, ali Novak nije klonuo u odlučujućem setu, iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je prvu sledeću meč loptu za pobedu, iako je i tada imao problema da završi posao.
Naravno, nakon pobede Nole je iskoristio priliku da čestita Božić, pa je na ćirilici napisao poruku na kameri.
Mir Božji“, napisao je naš as na kameri.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da se zna ko je najbolji: Đoković pobedio Mareja i čestitao Božić! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 07.Jan.2017

Srpski teniser Novak Đoković trijumfalno je počeo 2017. godinu, odbranivši titulu na turniru u Dohi posle trilera i pobede nad svetskim brojem jedan Endijem Marejom iz Velike Britanije 6:3, 5:7, 6:4...Đokoviću je odigrao još jedan dramatičan susret u Dohi, u 10. gemu drugog seta ispustio je tri...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.