DIREKTOR AO PONOVO PRETI: Za Novaka Đokovića NEĆE biti POPUSTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 12:42

DIREKTOR AO PONOVO PRETI: Za Novaka Đokovića NEĆE biti POPUSTA

Vakcinacija obavezna.

Direktor Australijan opena Kreg Tili ubeđen je da će do januara 2022. godine 95% tenisera biti vakcinisano.  Australijan open igra se od 17. do 30. januara 2022. godine i samo vakcinisani teniseri moći će da zaigraju u Melburnu.

S obzirom da Novak Đoković, najbolji teniser sveta i branilac titule, još nije otkrio da li se vakcinisao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje je da li ćemo gledati sve najbolje tenisere u Melburnu. Za Đokovića neće biti popusta u Australiji, iako je najtrofejniji teniser u istoriji ovog Grend slema.

Kako bi igrao na Australijan openu, moraće da se vakciniše, naglasio je Kreg Tili više puta.

- Od početka smo rekli da pratimo upute glavnih medicinskih radnika i institucija, kao i vlade naše države po pitanju vakcinacije i turnira. Pre nekoliko nedelja je samo 50% tenisera bilo vakcinisano, danas je 85% i to je naša zasluga. Mislimo da kad dođe januar da će biti barem 95% tenisera vakcinisano, možda i 100% jer ko se ne vakciniše, ne može da igra - rekao je Tili i spomenuo Đokovića:

- On nikom nije otkrio da li se vakcinisao. On veruje da ima pravo na to. Poruka je jasna – ko hoće da igra mora da se vakciniše i to priznatom vakcinom - zaključio je Australijanac.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.