Izvor: Luftika.rs, 30.Maj.2023, 09:56

Bruka i sramota: Uništen mural Novaka Đokovića u Orahovcu zbog njegove izjave o KiM

Mural u Orahovcu, posvećen najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, uništen je tokom noći, javlja sajt radija Goraždevac.
Đoković je, nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa protiv Aleksandra Kovačevića, na kameri ispisao poruku „Kosovo je srce Srbije – stop nasilju“. A to je u određenoj meri „iznerviralo“ i tamošnje medije, koji su ga odmah napali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Stanovnici gornjeg dela Orahovca su jutros oko šest časova zatekli uništen mural i sada se čeka dolazak policije, prenosi Telegraf.
Oslikavanje murala Đokovića u gornjem delu Orahovca je deo projekta „Boja u vazduhu“ koji je realizovala organizacija „Amici di Decani“, u saradnji sa umetnikom Deroksom, koji je početkom prošle godine, u mestima sa srpskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji oslikao murale po želji i dogovoru sa domaćinima.
Mural Đokovića, koji je bio oslikan na jednoj srpskoj kući preko puta crkve u Orahovcu, uništen je i početkom februara, kada je bio prefarban belom bojom. Taj mural je oslikan u martu 2022. godine.
Novakova poruka podrške Srbima na KiM odjeknula svetom i pokrenula lavinu (FOTO)

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bruka i sramota: Uništen mural Novaka Đokovića zbog njegove izjave o Kosovu!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Maj.2023

Đoković je nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa na kameri ispisao poruku “Kosovo je srce Srbije-stop nasilju” Mural u Orahovcu, posvećen najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, uništen je tokom noći, javlja sajt radija Goraždevac. Đoković je, nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

UNIŠTEN MURAL NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sramotna reakcija na gest mira!

Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2023

I ovo se dešava… Mural koji je naslikan u čast najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, uništen je u mestu Orahovac. Stanovnici gornjeg dela Orahovca su jutros oko 6 časova zatekli uništen mural i sada se čeka dolazak policije. „Tokom noći uništen je mural Novaka Đokovića u Orahovcu...

Nastavak na HotSport.rs...

UNIŠTEN MURAL ĐOKOVIĆU U ORAHOVCU: Na kameri ispisao „Kosovo je srce Srbije – stop nasilju“, a onda mu je preko noći uništen mural FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Maj.2023

Đoković je, nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa protiv Aleksandra Kovačevića, na kameri ispisao poruku „Kosovo je srce Srbije – stop nasilju“. Mural u Orahovcu, posvećen najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, uništen je tokom noći, javlja sajt radija Goraždevac. Đoković je,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Orahovac: Uništen mural posvećen Novaku Đokoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2023

Mural u Orahovcu, posvećen najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, uništen je tokom noći, javlja sajt radija Goraždevac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.