Breaking: Ispao Marej!

Izvor: Mondo, 20.Apr.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Breaking: Ispao Marej!

Svetski "Broj 1" nastavlja da posrće na ATP turu od kada je u finišu prošle sezone preuzeo čelnu poziciju od Novaka Đokovića.

Endi Marej ne uspeva da se izbori sa teretom koji donosi "Broj 1".

Prvi teniser sveta eliminisan je sa Masters turnira u Monte Karlu, pošto je danas u osmini finala poražen od Španca Alberta Ramosa Vinjolasa u tri seta.

Škot je poveo, pa pao - >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 6:2, 2:6, 5:7.

Ramos Vinjolas je do trijumfa u njihovom prvom međusobnom duelu došao posle dva sata i 32 minuta igre.

Španac će se u četvrtfinalu sastati sa Hrvatom Marinom Čilićem koji je ranije danas u dva seta - 6:2, 7:6 (7:0) pobedio Čeha Tomaša Berdiha.

Marej se u današnjem meču dosta mučio na svojim servisima, ali je prvi set ipak uspeo da dobije 6:2, pošto je napravio četiri brejka, dok je Špancu to samo dvaput pošlo za rukom. Ramos Vinjolas je u drugom setu bio znatno sigurniji na svojim servisima, nije dopustio Britancu da mu oduzme servis, dok je njemu to dvaput pošlo za rukom.

Marej je u odlučujućem setu imao prednost od 4:0 i priliku da na svoj servis dođe do 5:0, ali je od tog trenutku gotovo stao, ništa mu nije polazilo za rukom, što je Ramos Vinjolas iskoristio i potpunim preokretom došao do trijumfa i plasmana u četvrtfinale.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.