Bio je protivnik Novaka Đokovića u NAJVAŽNIJEM MEČU, danas trenira Dominika Tima i nema dilemu ko je NAJBOLJI NA SVETU

Izvor: 011vodič.com, 27.Jul.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je protivnik Novaka Đokovića u NAJVAŽNIJEM MEČU, danas trenira Dominika Tima i nema dilemu ko je NAJBOLJI NA SVETU

Foto: youtube Nikolas Masu, trener Dominika Tima, bez dileme je otkrio ko je po njegovom mišljenju najbolji teniser svih vremena. U razgovoru za jednu radio stanicu, Čileanac je otkrio svoju privrženost Rodžeru Federeru. Foto: MARIO RUIZ / EPA; Nikolas Masu Osvajač Olimpijskog zlata u Sidneju 2004. godine, karijeru je okončao 2013. a vratiće se na teniske terene na turniru “Generali open”, koji se igra u Kicbilu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << On će nastupati u dublu sa bratom igrača kojeg trenira, Moricom Timom. Povodom povratka, Masu je dao izjavu za “Radio Kolumbija”, a između ostalog, pričao je o prvom susretu sa Švajcarcem – Pošto je on samo godinu dana mlađi od mene, nastupali smo na dosta junorskih turnira zajedno, prvi put sam ga video u Kvinsu i tada je već bio različit, fantastičan igrač, ali i sjajna osoba. Tada se moglo videti da će biti teniser koji će obeležiti jednu eru. Neverovatno, ali on još igra. U finalu Indijan Velsa igrao je protiv mog igrača, Dominika Tima i još je podjednako motivisan – konstatovao je Masu, a potom i nastavio: Foto: Tanjug/AP Rodžer Federer – On je pravi uzor za decu i nadam se da će još dugo biti na vrhu. 2002. sam ga pobedio, a onda on mene 2006. Delimo puno zajedničkih trenutaka, on je najbolji teniser ikada. Podsetimo, upravo se Čileanac našao na putu ka prvoj ATP tituli našem Novaku Đokoviću. Masu i Novak su se sastali u finalu Otvorenog prvenstva Holandije, Đokovič je u tom meču slavio 6:7 (5), 6:4. NEKI DRUGAČIJI VAJDA I JELENA NA TRIBINAMA Smejaćete se kada vidite šta je Nole dobio za prvi ATP trofej /FOTO/ “I DALJE JE NAJPOTCENJENIJI U ISTORIJI TENISA!” Bivši as bi “na keca” OTEO KLJUČ USPEHA Novaku Đokoviću Sledeće godine u prvom kolu Australijan Opena, u jedinom preostalom duelu dvojice tenisera, Srbin je […] More
The post Bio je protivnik Novaka Đokovića u NAJVAŽNIJEM MEČU, danas trenira Dominika Tima i nema dilemu ko je NAJBOLJI NA SVETU appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Jutjub,   Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.