Beker: Novak me zvao kada je izgubio mesto broj jedan

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2013, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker: Novak me zvao kada je izgubio mesto broj jedan

Najbolji srpski Novak Đoković ponudio je Borisu Bekeru mesto trenera u oktobru, kada je izgubio mesto broj jedan na ATP listi, otkrio je legendarni nemački teniser.
(FOTO: laureus.com)
Beker, koji je pre nekoliko dana angažovan kao glavni trener drugog tenisera sveta, precizirao je za Bi Bi Si da su ga Đoković i njegov menadžer zvali dok je trajao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << turnir u Pekingu, koji je Srbin osvojio.
Bio sam veoma počastvovan pozivom, koji nisam očekivao – rekao je Beker.
Španac Rafael Nadal smenio je Đokovića sa mesta broj jedan plasmanom u polufinale turnira u Pekingu.
Đoković koji je ove godine osvojo šest ATP titula počeće sa radom sa Bekerom pre Australijen Opena, koji pocinje 13. januara.
Dugogodišnji Đokovićev trener Slovak Marijan Vajda ostaće u timu prvog reketa Srbije.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Boris Beker: Novak me zvao po gubitku trona

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2013

Boris Beker otkrio je da ga je srpski teniser Novak Đoković pozvao da mu bude trener na dan kada je izgubio prvo mjesto na ATP rang-listi. Nole je ostao bez prve pozicije u oktobru u Pekingu, gdje je Nadal plasmanom u finale obezbijedio povratak na vrh liste.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.