BIĆE TENZIJE... Novak zna šta ga čeka na Vimbldonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 21:05

"BIĆE TENZIJE..." Novak zna šta ga čeka na Vimbldonu

Srbin prvi meč igra sutra od 14:30 na centralnom terenu.

Šestostruki osvajač i branilac titule na Vimbldonu, Novak Đoković govorio je za Sportklub pred start trećeg po redu gren slema.

- Trudim se da donesem dobru energiju i raspoloženje. Nadamo se da ću naredne dve nedelje daleko dogurati. Biće dosta tenzije, pritiska, očekivanja. To je nešto uobčajeno i osećaj koji dosta dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznajem. Obično je dan-dva pred turnir manji intenzitet treninga, koncentrišem se na određene tehničke detalje, da se očuva dobar osećaj za udarce i generalno i da uđeš u turnir svež i motivisan - rekao je Đoković za "Sportklub".

- Ne znam, ne bih da pričam u njihovo ime. Ima igrača koji žele da razbiju rutinu. Dosta njih odseda u gradu, šetaju, da promene sredinu. Većina igrača, uklojučujući i mene, odseda u blizini terena, da bi izvegli gužvu u saobraćaju, mirnije je... Ja volim porodični, kućni ambijent. Kad se vratim sa uzbudljivog poslovnog dana da dođem u kući u zagrljaj najbližima da punim baterije za naredni dan - istakao je Novak.

Prvi protivnik Đokoviću će biti Sunvu Kvon.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.