Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agasi: Novak će vladati narednih godina

Većina teniskih stručnjaka i bivših asova veruje da će Novak Đoković i narednih sezona da vlada "belim sportom". Takvog mišljenja je i legendarni Andre Agasi.

Agasi je naglasio da je Đoković pokazao da lako može da pređe na viši nivo igre, a da ne uloži poseban napor.

"Smatram da će Đoković biti na čelu i sledeće godine, a možda i 2016. godine", rekao je osmostruki osvajač >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Gren slem trofeja novinarima tokom Međunarodne teniske premijer lige u Singapuru.

Naš as je ove godine osvojio sedam trofeja, od kojih su najznačajniji Vilmbldon i završni Masters u Londonu. U oba finala pobedio je Rodžera Federara. Prvi posle pet setova, a drugi put u glavnom gradu Engelske Švajcarac mu je predao meč zbog navodne povrede leđa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.