Vimbldon finale: Novak peti put šampion

Izvor: Danas, 14.Jul.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon finale: Novak peti put šampion

Getty Images Posle pet sati igre i pet setova srpski teniser Novak Đoković je peti put postao šampion Vimbldona. Rezultatom 13:12 u napetom odlučujućem setu pobedio je Švajcarca Rodžera Federera, osmostrukog pobednika na londonskom Grend slemu. U najdužem finalu u istoriji Vimbldona, Đoković je došao do 16. Grend slem titule u karijeri. Nakon pobede, prvi […] Članak Vimbldon finale: Novak peti put šampion se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Federer,   London

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA, SPEKTAKL i peta titula za Novaka na Vimbldonu!

Izvor: Mondo, 14.Jul.2019

Najbolji srpski teniser Novak Đoković peti put u karijeri je posato šampion Vimbldona, pošto je u finalu savladao Švajcarca Rodžera Federera 7:6, 1:6, 7:6, 4:6 13:12.

Nastavak na Mondo...

Vimbldon finale: Novak peti put šampion

Izvor: B92, 14.Jul.2019

Đoković je posle pet sati igre pobedio osmostrukog šampiona Rodžera Federera u finalu Grend slem turnira...Posle pet sati igre i pet setova srpski teniser Novak Đoković je peti put postao šampion Vimbldona...Rezultatom 13:12 u napetom odlučujućem setu pobedio je Švajcarca Rodžera Federera,...

Nastavak na B92...

ODAVNO NISAM GLEDAO NEŠTO BOLJE, DAJTE DVA PEHARA: Dino Rađa posle Đokovićeve titule zapalio internet

Izvor: Kurir, 14.Jul.2019

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je po peti put postao šampion Vimbldona savladavši u finalu Rodžera Federera sa 3:2 u setovima.

Nastavak na Kurir...

Političko Internet ratovanje

Izvor: Danas, 14.Jul.2019

Internet je odavno postao "produžena ruka" država, vojski, i raznih agencija, a propaganda kao i fenomen lažnih vesti su prisutni svuda. Članak Političko Internet ratovanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

ATP lista: Srbinator 260

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2019, 12:10

Ni 12 sati po završetku jednog od najuzbudljivijih grend slem finala u istoriji tenisa izašla je nova ATP rang lista na kojoj Novak Đoković nastavlja dominaciju koja neprekidno traje od početka novembra. Najbolji teniser današnjice ušao je u 260. sedmicu vladanja ukupno pošto je odbranio svih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Klimatske promene: Ljubljana će se najbrže zagrevati od svih balkanskih gradova

Izvor: Danas, 15.Jul.2019

Getty ImagesKlima Barselone u Londonu – zvuči odlično, ali to nije baš tako Leta i zime u Evropi biće sve toplije, sa prosečnim porastom temperature između 3,5 do 4,7 stepeni Celzijusa, pokazala je studija objavljena u časopisu PLOS Jedan. To je isto kao kada bi se gradovi pomerili 1000 kilometara...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.