Izvor: Pančevac-online.com, 16.Jul.2023, 16:03

ĐOKOVIĆ IZGUBIO U FINALU VIMBLDONA: Novaka pobedio Alkaraz, publika u Londonu podržavala Španca

Novak Đoković je poražen u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza, koji je u nestvarnom trileru od finala slavio sa 3:2 (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4). Nole je jurio rekordnu 24. Grend slem titulu, ali je zaustavljen od Španca, koji je odigrao meč karijere i došao do druge Grend slem titule i zadržao je prvo mesto […] The post ĐOKOVIĆ IZGUBIO U FINALU VIMBLDONA: Novaka pobedio Alkaraz, publika u Londonu podržavala Španca appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

NIKAD NEĆE NAUČITI: Londonska publika ponovo stala Novaku "na žulj", Đoković odmah reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023

Nepristojnost Engleza...Srpski teniser Novak Đoković došao je do prvog seta protiv Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona, a i pored sjajne igre našeg igrača, ponovo je u centar pažnje dospelo nedolično ponašanje publike u Londonu...U finišu prvog dela igre Đoković je prišao glavnom sudiji i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.